Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок вибуху на шахті «Покровське» одна людина загинула – «Метінвест»


Четверо постраждалих – працівники шахтоуправління, шестеро – працівники компанії-підрядника
Четверо постраждалих – працівники шахтоуправління, шестеро – працівники компанії-підрядника

У шахті «Покровське», яка належить групі «Метінвест», стався вибух вранці 31 липня, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Донецькій області.

За повідомленням, обласне головне управління отримало сповіщення про вибух на шахті, яка розташована в селищі Удачне Покровського району.

«Вибух стався приблизно о 05:12 в північному польовому конвеєрному штреку, на горизонті 815 м. За попередньою інформацією внаслідок вибуху постраждало 10 гірників, яких наразі госпіталізовано до Центральної районної лікарні місті Покровськ», – повідомляє служба.

Читайте також: Очікуємо відповіді від МАГАТЕ щодо шахти, де був ядерний вибух – Міністерство реінтеграції

Як повідомила група «Метінвест», четверо постраждалих – працівники шахтоуправління, шестеро – працівники компанії-підрядника.

«Від отриманих травм у лікарні померла одна людина – співробітник підрядної організації. Решта людей, що були в шахті в момент вибуху, перебувають під медичним наглядом, їм надано необхідну допомогу», – йдеться в повідомленні.

За заявою ДСНС, причина та обставини події встановлюються, на місці події працює відділення воєнізованого гірничо-рятувального загону.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG