Доступність посилання

ТОП новини

За минулі вечір-ніч було знищено 11 «шахедів», запущених РФ по Україні – Повітряні сили


Через російську атаку дронами постраждав об’єкт критичної інфраструктури в Новомосковську на Дніпропетровщині (фото ілюстративне)
Через російську атаку дронами постраждав об’єкт критичної інфраструктури в Новомосковську на Дніпропетровщині (фото ілюстративне)

Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що за минулі вечір та ніч українськими військами було знищено 11 із 16 «шахедів», запущених РФ по Україні.

«Близько 21:00 17 березня 2023 року російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу Shahed-136/131. Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області РФ. Силами та засобами повітряних командувань «Центр», «Схід» та «Захід» Повітряних сил Збройних сил України знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях відповідно», – йдеться в повідомленні.

Водночас Генштаб ЗСУ додає, що сталося влучання «шахеда» в об’єкт промислової інфраструктури. «На щастя, жертв серед цивільного населення немає», – йдеться в повідомленні.

Дніпропетровська ОВА повідомила, що постраждав об’єкт критичної інфраструктури в Новомосковську.

Масоване застосування ударних дронів Росією по Україні сталося у день, коли Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна.

XS
SM
MD
LG