Доступність посилання

ТОП новини

Шмигаль домовився про телеміст українських лікарів із китайськими на тему COVID-19


Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що українська влада готується до «можливого погіршення ситуації у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції» і у зв’язку з цим голова уряду провів телефонну розмову з послом КНР в Україні Фан Сяньжуном.

«Китай люб’язно погодився в ці безперечно важкі для всього світу часи зробити прямий телеміст, щоб китайські лікарі змогли поділитися власним досвідом з нашими медпрацівниками та вірусологами. Телеміст орієнтовно відбудеться найближчого вівторка», – повідомив Шмигаль у фейсбуці 21 березня.

Раніше 21 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про намір влади посилити обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 і наполягав на запровадженні «тотального карантину».

У Києві користування громадським транспортом із понеділка, 23 березня, буде можливе лише за спеціальними перепустками, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко. Такі перепустки видаватимуться лише медичним працівникам, рятувальникам, правоохоронцям, працівникам житлово-комунального господарства, співробітникам продуктових магазинів та аптек, а також співробітникам стратегічних підприємств.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG