Доступність посилання

ТОП новини

Представник «Слуги народу» про оновлення уряду: ми не відмовляємося від філософії нових облич


Корнієнко: «Слуга народу» очікує «людей, які є новими по духу, можливо, з досвідом управлінським або у сфері державної влади, або в сфері бізнесу, або управління великими об’єктами»
Корнієнко: «Слуга народу» очікує «людей, які є новими по духу, можливо, з досвідом управлінським або у сфері державної влади, або в сфері бізнесу, або управління великими об’єктами»

«Слуга народу» не відмовляється від «філософії нових облич», заявив заступник голови парламентської фракції «Слуги народу» Олександр Корнієнко в ефірі телеканалу ICTV.

Представниця фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко заявила: «У медіа ми всі читаємо різні прізвища можливих майбутніх прем’єрів. Дуже багато «крєпкіх хазяйствєнніков» ще часів [президентства Віктора] Януковича. У той же час пан [президент Володимир] Зеленський, ваша команда обіцяла винятково нові обличчя».

«Щодо нових облич. Ми не відмовляємося від цієї філософії. Лишень ми говоримо про те, що просто бути новим виявилося недостатньо. Треба бути новим і досвідченим в чомусь», – відповів Корнієнко.

За його словами, виникає питання: «У чому бути досвідченим?»

«Досвідченим у корупції – це погано. Хоча новий, але новий корупціонер. Такі випадки теж інколи бувають. Бути новим і досвідченим у якихось політичних інтригах? Такі теж випадки були, у нас у фракції всі бачили. Бути новим у тому, щоб ошукати виборців, пообіцявши їм, що ти будеш виконувати програму партії «Слуга народу», потім голосувати щось своє? Такі випадки теж всі бачили. Це не те, чого ми очікуємо в новому уряді (або оновленому уряді)», – сказав Корнієнко.

Він заявив, що «Слуга народу» очікує «людей, які є новими по духу, можливо, з досвідом управлінським або у сфері державної влади, або в сфері бізнесу, або управління великими об’єктами».

Ввечері 4 березня відбудеться позачергове засідання Верховної Ради. Серед іншого народні депутати планують розглядати діяльність Кабінету міністрів.

XS
SM
MD
LG