Доступність посилання

ТОП новини

Армія РФ випустила по Сумщині 100 снарядів, є поранені – влада


Прикордонні райони України регулярно зазнають обстрілів із боку Росії
Прикордонні райони України регулярно зазнають обстрілів із боку Росії

Російські війська випустили сьогодні по прикордонню Сумської області 100 снарядів, застосувавши авіацію, артилерію та міномети, в результаті чого є поранені, пошкоджені житлові будинки. Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

Повідомляється, що протягом дня російські війська обстріляли території Білопільської, Есманської, Юнаківської, Шалигинської та Середино-Будської громад.

«Юнаківська громада: 18 мін росіяни скинули на територію громади. За результатами одного з обстрілів (4 прильоти) поранень зазнали двоє жителів с. Басівка. Поранених доставлено до лікарні. Крім того, на території громади підірвався на міні трактор. Внаслідок вибуху у тракторі пошкоджено обладнання та вибито шибки. Тракторист тілесних ушкоджень не отримав», – повідомили в ОВА.

Сумщина межує з трьома областями Росії – Брянською, Курською, Бєлгородською. Прикордонні райони України регулярно зазнають обстрілів із боку Росії.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG