Доступність посилання

ТОП новини

Відомство Уляни Супрун запрошує на роботу 30 фахівців


Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун
Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун

Міністерство охорони здоров’я оголосило 18 вересня про відкриття 30 вакансій «для готових втілювати якісні зміни», як ідеться в поширеному Урядовим порталом повідомленні очолюваного Уляною Супрун відомства.

«Робота в Міністерстві охорони здоров'я України – це можливість щоденною працею змінювати на краще життя кожного – без перебільшення – українця. Ми шукаємо людей, які не бояться викликів і хочуть змінювати країну. Можливо саме ви – та людина, яка впроваджуватиме якісні зміни в життя співгромадян», – вказано в повідомленні.

Найбільше фахівців міністерство шукає у директорат медичних послуг і директорат громадського здоров’я, трохи менше вакансій – у директоратах фармацевтичному та науки, інновацій, освіти й кадрів. А в директорат стратегічного планування та євроінтеграції потрібний лише державний експерт з питань єароінтеграції.

Також читайте: Супрун назвала безоплатні послуги, які можна отримати у сімейного лікаря

Прийнятим на роботу обіцяють зарплати від 36 до 50 тисяч гривень, повний перелік оновлених конкурсних вимог можна переглянути за цим посиланням.

Також на цю тему: Медична реформа: новий етап з 1 липня

1 липня офіційно стартував черговий етап медичної реформи. Медичні заклади, які підписали договір з Національною службою здоров’я, почнуть отримувати фінансування за новою моделлю. Також набуває чинності перелік послуг, які входять до гарантованої первинної медичної допомоги та оплачуються державою.

XS
SM
MD
LG