Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця»: поїзд, від якого відчепили вагон через підозру на коронавірус, прибув до Москви


Архівне фото
Архівне фото

Потяг «Київ-Москва», від якого відчепили вагон через підозру щодо однієї пасажирки на коронавірус, прибув до пункту призначення, інформує «Укрзалізниця» на своєму сайті.

«Подальші дії щодо процедури повернення поїзда в Україну визначаються. Санітарні заходи будуть забезпечені як щодо бригади, так і щодо рухомого складу поїзда», – зазначається у повідомленні.

За даними «Укрзалізниці», зараз вони у координації з Центром громадського здоров’я МОЗ України, Міністерством інфраструктури та Державною прикордонною службою звернулись за офіційною інформацією до російської сторони.

За попередньою інформацією, громадянку Китаю із симптомами респіраторного захворювання виявили під час проходження митно-прикордонного контролю на залізничній станції Суземка (РФ) та госпіталізували у Брянську. Усіх інших пасажирів, які були з нею у вагоні, ізолювали.

Даних, які підтверджують, що у пасажирки з підвищеною температурою дігностовано коронавірус або що вона хоча б прибула з зони його поширення, ніхто офіційно не наводить.

Як повідомляє російська служба Радіо Свобода, у Москві, тим часом, заявили, що на карантин відправили 2,5 тисячі людей (ті мають два тижні не виходити з дому або з готелю), а в співробітникам метрополітену та водіям громадського дали вказівку відстежувати китайських громадян.

XS
SM
MD
LG