Доступність посилання

ТОП новини

В «Укрзалізниці» вирішили «сповільнити» конкурс на голову компанії через COVID-19


Зокрема у компанії звертають увагу на неможливість проводити співбесіди.
Зокрема у компанії звертають увагу на неможливість проводити співбесіди.

Наглядова рада «Укрзалізниці» вирішила змінити часові рамки конкурсу на посаду голови державного підприємства, повідомляє пресслужба 24 березня.

Таке рішення пояснюють пандемією коронавірусної інфекції COVID-19, яка унеможливлює проведення відбору так, як планувалося від початку. Зокрема компанія звертає увагу на неможливість проведення співбесід не тільки з іноземцями, а й українськими кандидатами.

«Наглядова рада прийняла рішення визначити нові часові рамки для процесу і сповільнити його, реагуючи цим на реальність кризи, з якою зіштовхнулася країна. Новий графік буде встановлений, щойно ми матимемо більше чіткості і бачення того, коли пандемічна криза може стати контрольованою. Ми не будемо перезавантажувати процес, у якому просунулися далеко вперед, чи відміняти те, чого вже досягнуто, натомість збережемо наявні результати», – йдеться в заяві.

Читайте також: Український транспорт і коронавірус: як впливає карантин на ключову галузь економіки​

Також зазначено, що компанія з підбору персоналу Boyden, яку державне підприємство найняло в лютому 2020 року, продовжить свою роботу.

«Встановлений зараз тимчасовий режим управління з призначенням виконуючого обов’язки голови правління через припинення повноважень попереднього керівника поки що триватиме», – підсумовують у пресслужбі.

Обов’язки голови правління державного підприємства зараз виконує Желько Марчек. Наглядова рада «Укрзалізниці» офіційно розпочала процес конкурсного відбору на посаду голови правління 11 лютого 2020 року.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG