Доступність посилання

ТОП новини

В уряді сподіваються, що вручення підозри Омеляну не вплине на роботу Мінінфраструктури


Володимиру Омеляну суд обиратиме запобіжний захід
Володимиру Омеляну суд обиратиме запобіжний захід

У Кабінеті міністрів сподіваються, що факт вручення підозри міністру інфраструктури Володимиру Омеляну не вплине на роботу міністерства, про це йдеться в заяві уряду, розміщеній на Урядовому порталі.

«Уряд України вважає, що перед законом усі рівні. Ми розраховуємо, що розслідування буде об’єктивним і ніяких політичних мотивів у ньому не буде. Ми сподіваємося, що дії правоохоронців не вплинуть на роботу Міністерства інфраструктури і не завадять міністру виконувати свої обов’язки», – йдеться в заяві.

У Кабміні також підкреслили, що безпосередньо в роботі Омеляна на посаді міністра ніяких порушень за час слідства, яке велося проти нього понад рік ,не виявлено.

Читайте також: Що відомо про справу НАБУ щодо міністра Омеляна?

Зранку 13 вересня Національне антикорупційне бюро України повідомило Омеляну про підозру в незаконному збагаченні й декларуванні недостовірної інформації.​

Сам Омелян вважає, що теза НАБУ про незаконне збагачення в документі необґрунтована і він готовий пояснити походження коштів.

Солом’янський районний суд Києва 14 вересня розгляне клопотання про застосування запобіжного заходу щодо Володимира Омеляна.

XS
SM
MD
LG