Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих унаслідок нічного обстрілу Вінниччини зросла до двох – влада


 Голова ОВА повідомляв, що на Вінниччині БПЛА  влучив у житловий будинок
Голова ОВА повідомляв, що на Вінниччині БПЛА  влучив у житловий будинок

Кількість загиблих на Вінниччині внаслідок російського удару, завданого пізно ввечері 14 березня, зросла до двох, жінка померла в лікарні, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

«Вночі окупанти завдали удару по житлових будинках. Госпіталізовано було четверо осіб. Одна людина загинула на місці. Щойно стало відомо, що в лікарні померла жінка», – йдеться у повідомленні.

Також Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила, що проводить рятувальну операцію на місці удару безпілотника.

«Дві людини врятовано та передано працівникам екстреної медичної допомоги, тіло однієї людини було деблоковано з-під завалів рятувальниками», – повідомила вранці 15 березня ДСНС.

Рятувальники додали, що в Тульчинській громаді, через падіння уламків БПЛА пошкоджено ще один житловий будинок. Двоє людей отримали травми та госпіталізовані до лікарні.

Раніше голова ОВА повідомляв, що на Вінниччині є влучання БПЛА у житловий будинок. Тоді було відомо про трьох постраждалих.

Війська РФ з різних видів озброєння атакують як прифронтові, так і більш віддалені регіони України. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG