Доступність посилання

ТОП новини

Не виходити з дому з 13:00 суботи до 6:00 понеділка – на Закарпатті і Волині посилюють обмеження


«Додаткові обмежувальні заходи ухвалили, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні», – повідомили у Волинській ОДА
«Додаткові обмежувальні заходи ухвалили, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні», – повідомили у Волинській ОДА

У Волинській і Закарпатській областях влада вирішила максимально обмежити пересування людей у вихідні дні. Про це обласні державні адміністрації регіонів повідомили на своїх сторінках у фейсбуці.

Жителів цих областей просять не виходити з дому з 13:00 суботи до 6:00 понеділка.

«Додаткові обмежувальні заходи ухвалили, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні», – повідомили у Волинській ОДА.

В.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко закликав людей дотримуватися обмежень, щоб уникнути продовження карантину «до вересня».

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і щоб не допустити її поширення.

Він мав тривати до 3 квітня, однак згодом уряд продовжив його ще на три тижні – до 24 квітня.

Із 6 квітня в Україні Кабінет міністрів запровадив жорсткіші правила карантину: у громадських місцях не можна перебувати без маски чи респіратора на обличчі, ходити групами більше ніж по двоє та відвідувати парки, сквери або ж прибережні зони.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG