Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський: кожен день тиші в тилу здобувається в жорстоких боях на передовій, шануйте це


Володимир Зеленський закликав завжди допомагати українським воїнам, коли це потрібно
Володимир Зеленський закликав завжди допомагати українським воїнам, коли це потрібно

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що кожен день тиші в тилових областях здобувається в жорстоких боях на передовій, і закликав цінувати це.

«Важливо розуміти в кожному нашому місті, в кожному селі, всюди, де зараз більш-менш вже тихо. Всюди, де сьогодні був просто спокійний весняний сонячний день… Кожен день такої тиші в тилових областях здобувається нашими воїнами в жорстоких боях на передовій. У щоденних боях! Будь ласка, прошу, шануйте це. І завжди допомагайте нашим воїнам, коли це потрібно, завжди підтримуйте державу й оборону так, як це можливо», – сказав він у своєму традиційному відеозверненні.

Зеленський повідомив також про підготовку кількох важливих міжнародних подій, які можуть дати Україні «більше міцності» і «більше зброї».

«Ми продовжуємо готувати кілька важливих міжнародних подій, які можуть дати нашій державі більше міцності, а нашим воїнам – більше зброї. Майже щодня – відповідна комунікація з партнерами, відповідні завдання для нашої дипломатії. Наради, розмови, зустрічі. І я дякую всім, хто залучений до такої підготовчої роботи. В абсолютній більшості випадків це невидима для загалу робота. І так правильно. Саме так це працює. Результат базується на підготовці. Дякую кожному й кожній, хто готує результати для України! Офіс, уряд, наші дипломатичні представництва – дякую всім, хто залучений», – додав президент України.

Керівник ГУР Міноборони у лютому заявляв, що від середини і до кінця весни на фронті відбудуться вирішальні бої, а в Пентагоні казали, що Україну чекає важка боротьба навесні та влітку.

XS
SM
MD
LG