Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих через ракетний удар військ РФ по будинку у місті Часів Яр зросла (оновлено)


Рятувальники на сьогодні розчистили та розібрали понад 465 тонн зруйнованих елементів будинку, роботи тривають
Рятувальники на сьогодні розчистили та розібрали понад 465 тонн зруйнованих елементів будинку, роботи тривають

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару російських військ по будинку у місті Часів Яр Донецької області зросла до 46-ти, повідомило у фейсбуці Головне управління ДСНС у Донецькій області.

«Вночі з-під завалів зруйнованого будинку в Часовому Яру вилучено тіло ще однієї загиблої особи. Станом на 08:00 13 липня особовим складом Головного управління виявлено та вилучено з-під завалів тіла 46 загиблих осіб, з них 1 дитина (хлопчик близько 9 років), врятовано з-під завалів 9 осіб», – йдеться у повідомленні.

ОНОВЛЕНО Незабаром заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що жертв уже 47. За його словами, рятувальни вранці середи дістали з-під завалів тіло ще однієї загиблої жінки.

Рятувальники на сьогодні розчистили та розібрали понад 465 тонн зруйнованих елементів будинку, роботи тривають, долали в ДСНС.

Російські війська ввечері 9 липня атакували ракетами з «Ураганів» житловий будинок у місті Часів Яр. За даними Донецької ОВА, у будинку повністю знищено два під’їзди – під завалами опинилися десятки людей. Дев’ятьох із них врятували.

Москва, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в Україні.

XS
SM
MD
LG