Доступність посилання

ТОП новини

Другий випадок COVID-19 у ЗСУ – військовий Київського гарнізону лікується в домашніх умовах


Про перший випадок інфікування коронавірусом у лавах ЗСУ повідомлялося сьогодні вранці
Про перший випадок інфікування коронавірусом у лавах ЗСУ повідомлялося сьогодні вранці

Командування медичних сил Збройних сил повідомило, що станом на 2 квітня зареєстровано ще один випадок захворювання на COVID-19 в українського військовослужбовця.

«У одного з військовослужбовців Київського гарнізону, що з 23 березня знаходився на самоізоляції у зв’язку з контактом з хворою особою, 30.03.2020 року за окремим рішенням було взято зразки для дослідження та за результатами тесту підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що двох військовослужбовців, що мали з ним контакти під час виконання службових обов’язків, відправили на самоізоляцію.

Вранці 2 квітня стало відомо, що у Збройних силах України зареєстровано перший випадок інфікування коронавірусом. Повідомлялося, що хворобу підтвердили у лікарки Хмельницького військового госпіталю, її стан оцінили як задовільний.

За даними МОЗ, станом на 10:00 2 квітня в Україні підтверджено 804 випадки зараження COVID-19, 20 людей померли, 13 пацієнтів одужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG