Доступність посилання

ТОП новини

Стан Єремеєва покращується, його готують до перевезення за кордон


Ігор Єремеєв
Ігор Єремеєв

Стан травмованого народного депутата, голови депутатської групи «Воля народу» Ігоря Єремеєва стабільно покращується, повідомляє його прес-служба.

«Він повністю готовий для транспортування за кордон для подальшого лікування та реабілітації. Наразі очікується підтвердження готовності його прийняття від закордонної клініки. Необхідність у оперативному хірургічному втручанні – відсутня», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Єремеєв тяжко травмувався, впавши з коня 26 липня під час перебування в Луцьку. За повідомленням його прес-служби, Єремеєв має закриту черепно-мозкову травму.

Ігор Єремеєв, обраний у Волинській області, – український бізнесмен і політик, народний депутат України 7-го і 8-го скликань (позапартійний, голова депутатської групи «Воля народу»), співвласник паливно-промислової групи «Континіум», до якої входять, серед іншого, Херсонський нафтопереробний завод чи одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій WOG.

Єремеєва вважають одним із найбагатших людей в Україні – у 2015 році журнал «Фокус» оцінив його статки в 95 мільйонів доларів, а журнал Forbes – у 58 мільйонів доларів, при цьому в обох рейтингах він виявився однаково на 68-му місці серед найбагатших українців.

XS
SM
MD
LG