Доступність посилання

ТОП новини

Вілкул спростовує закиди про порушення ним виборчого законодавства


У Кривому Розі чинний мер Юрій Вілкул, який також є кандидатом на позачергових виборах міського голови 27 березня, спростував закиди про порушення у рамках його кампанії виборчого законодавства.

За повідомлення кореспондента Радіо Свобода, Вілкул заперечив, що його штаб вдається до прихованої агітації. Спостерігачі зокрема пов’язували з Вілкулом агітаційні білборди без вихідних даних, які висіли у місті як у «день тиші», так і безпосередньо в день голосування. Юрій Вілкул, однак, причетність до прихованої агітації відкинув.

Він також спростував закиди про використання у рамках виборчої кампанії адмінресурсу, про що раніше також неодноразово заявляли активісти. На час виборчої кампанії Вілкул мав би піти у відпустку, однак не зробив цього. Виступаючи перед журналістами, чинний мер і кандидат заявив, що не пішов у відпустку, бо «місто повинне жити».

Позачергові вибори мера Кривого Рогу (Дніпропетровська область) тривають на 293 виборчих дільницях. Всього на посаду мера Кривого Рогу претендує 15 кандидатів: 10 самовисуванців та 5 кандидатів від партій.

XS
SM
MD
LG