Доступність посилання

ТОП новини

Понад 176 тисяч гривень витратили в МІП на рекламні продукти у 2016 році – #Точно


Бюджетні видатки на рекламні продукти Міністерства інформаційної політики України у першому півріччі цього року становлять 176 549 гривень. Така інформація міститься на порталі використання публічних коштів, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Більшу частину цих коштів на суму понад 88 тисяч гривень отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Альфа Медiа Груп ЛТД». Зокрема, 56 тисяч гривень у міністерстві сплатили за друк матеріалів про переваги контрактної армії, 16 тисяч гривень – за презентаційні звіти міністерства, 10 тисяч – за каталоги «Міфи про Крим». А також, 5,5 тисячі гривень за виготовлення нагрудних значків. 52 тисячі гривень Мінінформполітики сплатилр за підготвку фотоальбому «Піски. Світлини визвольної війни» на рахунок товариства з обмеженою відповідальністю «ПК» Типографiя вiд «А» до «Я».

Загалом у 2016 році на роботу Мінінформполітики в бюджеті закладено понад 112 мільйонів гривень. З яких 15,6 мільйона гривень виплатять заробітною платою, а 1,7 мільйона витратять на оплату комунальних послуг. Більш ніж 108 мільйонів гривень складуть видатки, направлені на виробництво та трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, а також на збирання, обробку та розповсюдження офіційної інформації.

Відповідно до звітів Держказначейства, за перший квартал цього року на Мінінформполітики витратили понад 16 мільйонів гривень.

XS
SM
MD
LG