Доступність посилання

ТОП новини

На тілі вбитої на Одещині дитини є сліди зґвалтування – поліція


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція повідомляє про затримання 21-річного чоловіка за підозрою у вбивстві 9-річної дівчинки у селі Лощинівка Ізмаїльського району Одещини.

«Під час первинних слідчих дій було встановлено, що на тілі померлої дитини є сліди зґвалтування. Смерть настала від проникаючого поранення гострим предметом грудної клітини, було пошкоджено серце і легені», – повідомили 28 серпня в Управлінні поліції Одещини.

(Ім’я затриманого не називають).

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу «умисне вбивство», яка передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років чи довічне ув’язнення. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу.

(Відео користувача YouTube Главное управление Национальной полиции Одесса)

Раніше 28 серпня в Управлінні поліції в Одеській області повідомили про мітинг жителів села Лощинівка, які вимагали виселити тамтешніх ромів. За даними управління, вимога пов’язана з загибеллю 9-річної дівчинки, за підозрою в убивстві якої правоохоронці затримали представника ромської національності.

Як повідомили у поліції, на схід села у неділю прийшло близько 150 жителів, які «просили владу допомогти вирішити питання з виселенням представників ромської національності».

За повідомленням поліції, після того, як місцеві жителі дізналися про смерть дівчинки, частина з них пішла до місця проживання місцевих ромів і підпалила один із будинків. У зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження.

Наразі, за даними поліції, ситуація у селі під контролем правоохоронців.

9-річна дівчинка загинула напередодні. Як передає агентство УНІАН, підозрюваний заперечує свою провину.

XS
SM
MD
LG