Доступність посилання

ТОП новини

Inter Media Group вимагає об’єктивного розслідування обставин пожежі в приміщенні «Інтера»


Наслідки пожежі в приміщенні телеканалу «Інтер», 4 вересня 2016 року
Наслідки пожежі в приміщенні телеканалу «Інтер», 4 вересня 2016 року

Inter Media Group вимагає провести об’єктивне розслідування обставин пожежі в приміщенні телеканалу «Інтер» і гарантувати безпеку роботи ЗМІ.

Крім того, медіагрупа звертається до президента України з закликом втрутитися в ситуацію з метою «відновлення законності і захисту від протиправних дій».

До Генеральної прокуратури, Служби безпеки Служба, Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України подано заяву про скоєний злочин, додають медійники.

У поліції Києва повідомили, що сьогодні група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі на вулиці Щусєва, встановили туристичні палатки та принесли шини, згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку, почалася пожежа.

Згодом телеканал «Інтер» заявив, що в результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі співробітники.

У ДСНС повідомили, що під час гасіння цієї пожежі загиблих чи травмованих не було.

Напередодні глава МВС Арсен Аваков закликав СБУ і Нацраду відреагувати на факти «антидержавної», за його словами, позиції телеканалу «Інтер».

Телеканал «Інтер» уже неодноразово пікетували, зокрема у лютому через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

На початку 2013 року компанія GDF Media Limited Дмитра Фiрташа придбала Inter Media Group у K.H. Media Limited, яка належить Валерiю Хорошковському.

До медiагрупи Inter Mediа Group Ltd. входять телеканали «Iнтер», «Iнтер+», НТН, К1, К2, «Ентер», «Ентер-Фiльм», «Мега», «MTV Україна», а також iншi компанiї у сферi продакшн i маркетингу.

Телеканал «Iнтер» входить до трiйки найпопулярнiших телеканалiв України.

XS
SM
MD
LG