Доступність посилання

ТОП новини

Поліція заявляє про затримання 6 підозрюваних у причетності до підпалу приміщення «Інтера»


Приміщення телеканалу «Інтер», 4 вересня 2016 року
Приміщення телеканалу «Інтер», 4 вересня 2016 року

Поліція заявляє про затримання шести підозрюваних у причетності до підпалу офісу телеканалу «Інтер». Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» сказав начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

За його словами, правоохоронці розслідують підпал за статтями: 296 (хуліганство) і 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального кодексу.

Співробітники Нацполіції доставили в Шевченківське районне відділення 6 підозрюваних у причетності до пожежі, їхні особи і можлива причетність до підпалу встановлюється, додав Крищенко.

У поліції Києва повідомили, що сьогодні група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі на вулиці Щусєва, встановили туристичні палатки та принесли шини, згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку, почалася пожежа.

Згодом телеканал «Інтер» заявив, що в результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі співробітники.

Inter Media Group, до складу якої входить телеканал «Інтер», вимагає провести об’єктивне розслідування обставин пожежі, а також звертається до президента України з закликом втрутитися в ситуацію з метою «відновлення законності і захисту від протиправних дій».

У ДСНС повідомили, що внаслідок пожежі загиблих чи травмованих не було.

Телеканал «Інтер» уже неодноразово пікетували, зокрема у лютому через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

У 2013 році компанія GDF Media Limited Дмитра Фiрташа придбала Inter Media Group у K.H. Media Limited, яка належить Валерiю Хорошковському.

Телеканал «Iнтер» входить до трiйки найпопулярнiших телеканалiв України.

XS
SM
MD
LG