Доступність посилання

ТОП новини

У Києві у тестовому режимі запустили проект «Поліклініка без черг» – КМДА


Shutterstock
Shutterstock

У Києві у тестовому режимі запустили проект «Поліклініка без черг», повідомляє прес-служба КМДА.

За даними адміністрації, у Київському міському дитячому діагностичному центрі презентували проект «Поліклініка без черг».

«Завдяки впровадженню цього проекту кияни, нарешті, забудуть про довгі черги в закладах охорони здоров’я та матимуть змогу, за європейським принципом, записатися на прийом до лікаря будь-яким доступним та зручним способом. Це й інтернет, і мобільні додатки, і термінали, які будуть розміщені в холах поліклінік. Крім того, ніхто не скасовує традиційний запис до лікаря через реєстратуру особисто та телефоном», – впевнений заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, цей проект розробили київські стартапери,у разі успіху його поширять у всіх закладах охорони здоров’я Києва, а у подальшому у всіх регіонах України.

Раніше виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун в ефірі Радіо Свобода заявила, що Міністерство охорони здоров’я продовжить курс на фінансову автономію лікувальних закладів.

Систему державного медичного страхування, за словами виконувача обов’язків міністра, планують запустити до кінця 2016 року: оплата за державною страховкою відбуватиметься на первинній ланці медичної допомоги і наразі як пілотний проект.

XS
SM
MD
LG