Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваний у вбивстві поліцейських у Дніпрі не визнає свою провину – поліція


Затриманий за підозрою у вбивстві поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов (фото з соцмереж)
Затриманий за підозрою у вбивстві поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов (фото з соцмереж)

Перший заступник голови Нацполіції України, начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що підозрюваний у вбивстві напередодні двох поліцейських у Дніпрі не визнає свою провину.

«Свою провину він не визнає і зазначає, що Пугачов – не його прізвище», – повідомив Троян.

За його словами, у затриманого чоловіка вилучили підроблені документи, речові докази, перуки та вуса. «Він маскувався», – додав Троян.

Начальник кримінальної поліції також повідомив, що під час оперативного втручання у неділю лікарі вилучили у підозрюваного кулю із живота.

У неділю в правоохоронних органах підтвердили затримання ймовірного убивці двох патрульних поліцейських у Дніпрі. У поліції вказали на уродженця Тореза Донецької області, раніше судимого Олександра Пугачова. Підозрюваний є колишнім бійцем батальйону «Торнадо». З 2015 року він перебуває у розшуку через переховування від органів прокуратури.

Перебуваючи за кермом легковика, чоловік у неділю вранці порушив правила дорожнього руху і почав чинити опір працівникам поліції, які його зупинили. Потім він здійснив декілька пострілів у правоохоронців і зник з місця події. Обоє патрульних з різницею в декілька годин померли через отримані травми. Сам зловмисник перед втечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра. Очікується, що невдовзі йому буде оголошено про підозру.

26 вересня у Дніпрі оголошено днем жалоби.

Оперативні дії на місці убивства поліцейських у Дніпрі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:52 0:00
XS
SM
MD
LG