Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 21 обстріл за добу – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що 14 листопада підтримувані Росією бойовики 21 раз обстріляли позиції українських військових.

Як ідеться в повідомленні, на Маріупольському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстріляно Мар’їнку, а з мінометів калібру 120 та 82 міліметри – Красногорівку і Широкине.

На Луганському напрямку під обстрілом із мінометів, гранатометів і кулеметів опинилися Новоолександрівка, Трьохізбенка, балка Кошарна, Кримське й Лопаскіне, ідеться в ранковому зведенні.

На Донецькому напрямку застосовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети обстрілюючи позиції в районі Авдіївки та Луганського, а зі 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Новобахмутівці, твердить штаб АТО.

В угрупованні «ЛНР» звинуватили українських військових у мінометному та гранатометному обстрілі села Калинівське зранку 14 листопада, жертв немає.

В угрупованні «ДНР» ще не інформували про бойові дії впродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG