Доступність посилання

ТОП новини

Критик Кремля в реанімації з тими ж симптомами, що в 2015-му, коли заявляв про отруєння


За словами дружини, лікарі називають стан Володимира Кара-Мурзи-молодшого критичним
За словами дружини, лікарі називають стан Володимира Кара-Мурзи-молодшого критичним

Критик Кремля, заступник голови руху «Відкрита Росія» Володимир Кара-Мурза-молодший госпіталізований і перебуває в реанімації з тими ж симптомами, як і в травні 2015 року, коли він потрапив до лікарні, а згодом заявив про навмисне отруєння. Про це Радіо Свобода повідомила дружина Кара-Мурзи-молодшого.

«Лікарі називають його стан критичним. У нього низький тиск і дихальну недостатність. Причина цього незрозуміла», – повідомила Євгенія Кара-Мурза. За її словами, він потрапив до лікарні вранці 2 лютого.

Дружина Кара-Мурзи-молодшого повідомила, що в останні тижні він подорожував по Росії із показом документального фільму і працював із представниками «Відкритої Росії».

У грудні 2015 року Кара-Мурза-молодший подав заяву до Слідчого комітету Росії про спробу замаху на вбивство з мотивів політичної та ідеологічної ненависті.

26 травня 2015-го йому стало зле, і його доправили до лікарні в тяжкому стані. Лікарі поставили йому діагноз «гостра ниркова недостатність». Після лікування в клініці Москви, де Кара-Мурза-молодший перебував більше ніж місяць, він поїхав на реабілітацію й обстеження за кордон.

XS
SM
MD
LG