Доступність посилання

ТОП новини

МВС: 1 травня в Україні відзначили спокійно


Поліція на майдані Незалежності в Києві, 1 травня 2017 року
Поліція на майдані Незалежності в Києві, 1 травня 2017 року

Відзначення Міжнародного дня солідарності трудящих 1 травня в Україні минуло спокійно, заявляють у Міністерстві внутрішніх справ.

«1 травня 2017 року у 18 регіонах держави відбувся 91 масовий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня солідарності трудящих. Участь у них узяли понад 19,1 тисячі людей. Найбільш багатолюдними були заходи у Херсонській області (6 тисяч осіб) і в Києві (3,5 тисячі осіб)… Серйозних порушень публічної безпеки і порядку не зафіксовано, за одним фактом відкрито кримінальне провадження», – йдеться в повідомленні.

«Завдяки вчасному втручанню поліцейських вдалося не допустити конфліктів між учасниками масових акцій у Вінниці та Харкові», – додали в міністерстві.

Водночас до Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення від голови місцевої філії однієї з політичних партій, який повідомив, що невідомі особи пошкодили вікно офісу його політсили і кинули у приміщення дві димові шашки. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею «хуліганство», додали в МВС.

За даними міністерства, порядок 1 травня в Україні забезпечували понад 4,9 тисяч правоохоронців: 3,5 тисячі поліцейських і понад 1,4 тисяч військовослужбовців Національної гвардії України.

XS
SM
MD
LG