Доступність посилання

ТОП новини

Український військовий загинув від вибуху під час навчань – штаб АТО


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Військовослужбовець отримав осколкові поранення голови і шиї від вибуху імітаційного снаряду під час планових навчань з бойової підготовки, повідомляють у штабі української воєнної операції на Донбасі.

«Під час транспортування до медичного закладу у хлопця зупинилося серце. У лікарні, проводячи невідкладні реанімаційні заходи, за його життя боролися лікарі військово-мобільного госпіталю. Проте, на жаль, врятувати життя важкопораненого не вдалося», – йдеться у повідомленні.

Обставини з’ясовуються. За даними штабу, на місці працюють представники військової служби правопорядку і Національної поліції.

26 квітня оперативне командування «Схід» Збройних сил України повідомило про загибель двох військовослужбовців Збройних сил України під час навчальних стрільб на військовому полігоні в районі Чугуєва Харківської області.

Після російської анексії Криму на Донбасі триває збройний конфлікт. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів і невиконанні Мінських угод. Кремль відкидає ці звинувачення. Щодо Мінських домовленостей Москва заявляє, що є лише гарантом їх виконання, але не стороною і не має ніяких зобов’язань за ними.

XS
SM
MD
LG