Доступність посилання

ТОП новини

Суд оштрафував пранкера Седюка, що показував сідниці на «Євробаченні»


Інцидент на «Євробаченні-2017»
Інцидент на «Євробаченні-2017»

Дніпровський районний суд Києва визнав винним у хуліганстві Віталія Седюка, який показував сідниці на «Євробаченні», повідомили у столичній прокуратурі.

За даними відомства, суд призначив пранкерові покарання у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (8 тисяч 500 гривень). Водночас, мовиться в повідомленні, прокурор під час дебатів попросив для правопорушника покарання у вигляді 240 годин громадських робіт.

Як написала у Facebook речниця прокуратури Києва Надія Максимець, відомство розглядає можливість подання апеляції.

На фінальному концерті музичного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві під час виступу переможниці минулорічного конкурсу співачки Джамали Віталій Седюк оголив сідниці.

Через інцидент у соцмережах розкритикували і Віталія Седюка, і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який назвав чоловіка «ганьбою країни» і згадав про можливе сексуальне насильство щодо нього в ізоляторі тимчасового тримання.

Дніпровський районний суд Києва 15 травня відпустив Седюка під особисте зобов’язання на два місяці, суд зобов’язав його прибувати до слідчого за викликом, здати закордонні паспорти.

XS
SM
MD
LG