Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко задекларував 172 000 гривень від відчуження рухомого майна – #Точно


Президент України Петро Порошенко у серпні отримав 172 000 гривень від відчуження рухомого майна. Така інформація міститься у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Покупцем рухомого майна Петра Порошенка став Ігор Мозоль. Громадянин із таким іменем перебуває на посаді директора з економічної безпеки публічного акціонерного товариства «Київоблгаз».

Як повідомляється на сайті цього підприємства, Ігор Мозоль має великий досвід у правоохоронній діяльності, працював в управлінні боротьби з організованою злочинністю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві й Київській області, а також очолював відділ протидії злочинам у бюджетній сфері управління захисту економіки у місті Києві департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Щоправда, Ігор Мозоль упродовж останніх місяців не вносив змін до свлєї декларації.

Крім того, у серпні президент Петро Порошенко задекларував 1 231 190 гривень відсотків за своїми депозитними рахунками у «Міжнародному інвестиційному банку». За даними Нацбанку, станом на січень 2017 року Порошенко є акціонером цієї фінансової установи, сукупно йому належать 60% цього банку.

XS
SM
MD
LG