Доступність посилання

ТОП новини

У США повідомляють про 2 загиблих внаслідок урагану «Гарві»


Знищені ураганом будинки у Рокпорті, штат Техас, США, 26 серпня 2017 року
Знищені ураганом будинки у Рокпорті, штат Техас, США, 26 серпня 2017 року

Внаслідок урагану «Гарві», одного з найпотужніших за останнє десятиліття шторму, що вразив узбережжя США, загинули дві людини.

Одна людина загинула внаслідок пожежі, повідомив мер Рокпорта (штат Техас). У другому випадку загинула жінка, яка їхала затопленими вулицями Г’юстона, повідомляє поліція.

Рокпорт, містечко з населенням 24,5 тисячі людей, отримало прямий удар від урагану, дахи будинків у місті знесло вітром, пошкоджені лінії електропередач.

Найгірший буревій за десятиліття у США – Harvey (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00

Представники влади Техасу повідомили 26 серпня, що через шторм майже 300 тисяч людей залишилися без електрики, численні райони залишаються залитими водою.

25 серпня ураган, якому надали 4-ту категорію, з вітром до 208 кілометрів за годину, вдарив по штату Техас. 26 серпня він ослаб до рівня тропічного шторму. Проте протягом найближчих кількох днів очікують продовження сильних дощів і повеней.

Попереднім штормом 4-ої категорії у США був ураган «Чарлі», який вразив штат Флориду в серпні 2004 року. «Гарві» називають найпотужнішим штормом у Техасі від 1961 року.

XS
SM
MD
LG