Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: унаслідок сутичок в центрі Києва постраждали четверо людей


Постраждалий поліцейський під час мітингу в центрі Києва, 17 жовтня 2017 року
Постраждалий поліцейський під час мітингу в центрі Києва, 17 жовтня 2017 року

Унаслідок сутичок на вулиці Грушевського в Києві постраждали четверо людей – один поліцейський і троє учасників мітингу.

Як повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, поліцейського госпіталізували і ще трьом цивільним надали медичну допомогу на місці.

Він також додав, що наразі немає затриманих у зв’язку з інцидентом на вулиці Грушевського.

Раніше у МВС повідомляли про двох постраждалих внаслідок сутичок.

Між учасниками мітингу і силовиками відбулися сутички. Це сталося на вулиці Грушевського після того, як активісти спробували пронести, минаючи рамки металошукача, намети до площі біля будівлі Верховної Ради. Згодом активісти таки пронесли намети і почали їх встановлювати.

Сьогодні вранці кілька тисяч людей вийшли на мітинг біля Верховної Ради в Києві, вимагаючи скасувати депутатську недоторканність, створити Антикорупційний суд і внести зміни до виборчого законодавства. За різними даними, учасників акції від двох до чотирьох тисяч. Акція все ще триває.

Напередодні один з ініціаторів акції Міхеїл Саакашвілі в ефірі Радіо Свобода заявив, що учасники мітингу налаштовані мирно. Урядовий квартал у центрі Києва від ранку перекритий і оточений правоохоронцями.

XS
SM
MD
LG