Доступність посилання

ТОП новини

Активісти в центрі Києва вимагають знайти вбивць юристки Ноздровської


Ірина Ноздровська
Ірина Ноздровська

У центрі Києві біля Головного управління поліції Київської області зібралися активісти, які вимагають знайти убивць юристки Ірини Ноздровської. Вони вимагають створити спеціальну групу для розслідування справи з найкращих слідчих.

Активісти також закликали до відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Керівник управління поліції Київської області Дмитро Ценов вийшов до активістів і повідомив про створення слідчої групи для розслідування вбивства.

Про акцію протесту її ініціатори напередодні домовилися у мережі Facebook.

На Київщині 1 січня знайшли мертвою юристку Ірину Ноздровську, повідомила поліція Київської області. «38-річну жительку села Демидів Вишгородського району, яка зникла три дні тому, сьогодні виявили бездиханною у місцевій річці», – заявили в поліції.

Правоохоронці додали, що тіло загиблої направлять на проведення судово-медичної експертизи. У поліції зазначили, що за фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри, яку 30 вересня 2015 року збив автомобіль. У вбивстві обвинувачують Дмитра Россошанського. 27 грудня юристка повідомляла, що Апеляційний суд Київської області відправив справу щодо Россошанського на новий судовий розгляд.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG