Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у справі про вбивство Ноздровської вже допитали близько 50 осіб


Ірина Ноздровська
Ірина Ноздровська

Керівник Головного управління поліції Київської області Дмитро Ценов повідомляє про допитаних близько 50 осіб у справі про вбивство юристки Ірини Ноздровської. Він сказав про це 2 січня активістам, які зібралися біля управління з вимогою знайти винних у скоєнні злочину.

«Наразі працюють кінологи, оперативний підрозділ Головного управління піднятий по тривозі. Наразі вони перебувають на місці, де знайшли тіло. На сьогоднішній день мають бути призначені всі експертизи… Порядка 50 осіб допитані, допити продовжуються. Задіяні всі необхідні технічні можливості», – сказав Ценов.

За його словами, слідчі аналізують відео з камер, встановлених на шляху, яким загибла їздила з дому на роботу. Інших подробиць слідства Ценов не навів.

На питання, чи надали охорону родичам загиблої, керівник управління заявив, що відповідна заява до поліції поки що не надходила. «Якщо така заява надійде – ми відразу виставимо охорону», – сказав Ценов.

Активісти закликали голову управління подати у відставку, якщо найближчим часом вбивство не буде розслідуване.

Він пообіцяв докласти всіх зусиль для оперативного і чесного розслідування і звіту перед громадськістю.

На Київщині 1 січня знайшли мертвою юристку Ірину Ноздровську, повідомила поліція Київської області. «38-річну жительку села Демидів Вишгородського району, яка зникла три дні тому, сьогодні виявили бездиханною у місцевій річці», – заявили в поліції.

Правоохоронці додали, що тіло загиблої направлять на проведення судово-медичної експертизи. У поліції зазначили, що за фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри, яку 30 вересня 2015 року збив автомобіль. У вбивстві обвинувачують Дмитра Россошанського. 27 грудня юристка повідомляла, що Апеляційний суд Київської області відправив справу щодо Россошанського на новий судовий розгляд.

XS
SM
MD
LG