Доступність посилання

ТОП новини

Сили ДСНС переведені в посилений режим несення служби – Чечоткін


Сніг у Києві, 17 січня 2018 року
Сніг у Києві, 17 січня 2018 року

Сили Державної служби України з надзвичайних ситуацій переведені в посилений режим несення служби, повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін, передає прес-служба МВС України.

«Сили ДСНС, а це близько 2000 техніки та 7000 осіб, переведені на посилений режим несення служби», – сказав Чечоткін.

Він додав, що для забезпечення безпечного проїзду на дорогах залучили 1300 одиниць техніки й 1800 працівників «Укравтодору».

Чечоткін зазначив, що на проблемних ділянках в Києві працюють тягачі для надання допомоги і буксирування транспорту. У Київській області частково обмежили в’їзд вантажного транспорту до міста з напрямку Харкова та Чернігова.

За словами голови ДСНС, погодні умови будуть ускладнюватися, пік інтенсивності опадів припаде на другу половину ночі і на ранок 18 січня.

За даними синоптиків, 17 січня на території Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів, у Києві близько 20 сантиметрів. У Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях сильний дощ з переходом в сніг. На дорогах України ожеледиця.

У столиці 18 січня синоптики очікують на продовження рясних снігопадів, опади триватимуть упродовж усієї доби.

XS
SM
MD
LG