Доступність посилання

ТОП новини

390 населених пунктів у трьох областях знеструмлені через негоду – ДСНС


Внаслідок негоди 390 населених пунктів залишаються без електрики станом на 8:00 20 січня, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій на своєму сайті. За даними відомства, 298 із них розташовані на Одещині, 76 – на Черкащині та 16 у Чернігівській області.

Енегопостачання насосної станції міста Черкаси відновили, також тривають відновлювальні роботи у селі Вилково на Одещині, де для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС, зазначають рятуальники.

«Погодні умови стабілізувалися. Невеликий сніг спостерігається у Кіровоградській області. У зв’язку з великим скупченням великогабаритного транспорту уповільнено рух на ділянці автодороги М-05 Київ – Одеса на території Черкаської та Кіровоградської областей у напрямку міста Одеса», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ДСНС, до розчищення доріг та буксирування транспорту залучені також представники Міністерства оборони та Укравтодору.

18 січня Одеса і Одеська область опинилися під впливом активного циклону. На південь і північ регіону він приніс потужні снігопади й сніг з дощем, в обласний центр — сильний дощ. Опади супроводжувались шквальним вітром.

XS
SM
MD
LG