Доступність посилання

ТОП новини

Радіо Свобода отримало дві нагороди Національної премії «Media etc. 2.0»


Журналістки Радіо Свобода Ольга Комарова (л) і Марічка Набока
Журналістки Радіо Свобода Ольга Комарова (л) і Марічка Набока

Журналісти Радіо Свобода отримали дві нагороди Національної премії «Media etc. 2.0» для журналістів, що пишуть на економічну тематику, переможців якої оголосили 5 лютого.

Журналістка Радіо Свобода Ольга Комарова отримала Національну журналістську премію за найкращий радіорепортаж за матеріал «Чи відкриє Україна для Білорусі річковий шлях до моря?».

Спеціальну відзнаку конкурсу за результатами оцінок журі й експертів отримала журналістка Радіо Свобода Марічка Набока за випуск відеоблогу «М Плюс» – «Продаж землі: багатство чи бідність?» і «Мораторій на продаж землі: потрібен він чи ні? (відео)». Програма створена у співавторстві з журналістом Радіо Свобода Дмитром Джулаєм.

Мораторій на продаж землі: потрібен він чи ні? (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:54 0:00

Премія заснована громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» і «Громадське радіо». Реалізується в Україні другий рік поспіль за сприяння українських і міжнародних організацій. Цього року на розгляд журі надійшло 218 журналістських матеріалів. Нагородження відбувалося за шістьма номінаціями, не враховуючи спеціальні відзнаки.

Лауреати Національної премії «Media etc. 2.0», окрім призів і відзнак, отримали і грошові винагороди.

«Media etc. 2.0» – це Національна премія для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва, зазначають організатори.

«Media etc. 2.0» є громадською ініціативою.

XS
SM
MD
LG