Доступність посилання

ТОП новини

МЗС Росії звинувачує США у втручанні у внутрішні справи Москви


Сергій Рябков
Сергій Рябков

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков звинуватив Вашингтон у намаганні втручатися у внутрішні справи Росії перед запланованими на березень виборами президента після того, як Сполучені Штати обвинуватили 13 росіян у спробах втручатися в американські вибори.

«Парадоксальним чином американці роблять кроки, спрямовані на втручання в наші внутрішні справи, на нагнітання напруженості в двосторонніх відносинах напередодні виборів президента, але при цьому продовжують безпідставно, бездоказово дорікати нам, що нібито ми втручаємося в виборчі процеси», – сказав Рябков 21 лютого. Якихось доказів на підтвердження своєї заяви він не навів.

За його словами, відновити американсько-російські відносини буде «дуже складно».

Відносини США і Росії перебувають на найгіршому після завершення Холодної війни рівні на тлі конфліктів в Україні і Сирії, а також обвинувачень на адресу Москви у втручанні в президентські вибори в США 2016 року.

Декілька комітетів Конгресу і спецпрокурор Роберт Мюллер розслідують справу про можливе втручання Росії в американські вибори і ймовірну змову з кампанією Дональда Трампа.

Москва заперечує будь-яку роль у втручанні у вибори.

XS
SM
MD
LG