Доступність посилання

ТОП новини

Поліція з’ясовує обставини конфлікту за участю народного депутата Левченка – МВС


Народний депутат Юрій Левченко
Народний депутат Юрій Левченко

Національна поліція України з’ясовує обставини конфлікту за участю народного депутата Юрій Левченка, повідомила прес-служба МВС у Facebook.

У відомстві зазначили, що інцидент трапився на вулиці Половецькій у Шевченківському районі Києва під час демонтажу незаконних гаражів. Наразі депутат не звертався із заявою про побиття. У МВС заявили, що не отримували повідомлень і від лікарів.

«Попередньо відомо, що біля гаражного кооперативу сталася сутичка. Наряди поліції встановили, що працівники благоустрою, відповідно до припису, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку з займистою сумішшю. У результаті виникла сутичка, яку припинили правоохоронці», – заявили в МВС.

Депутат Київради Святослав Кутняк раніше заявляв, що Левченка побили «найманці» мера Києва Віталія Кличка.

«Щойно на вулиці Половецькій 25-27, де ми разом з громадою з пів на четвертої ранку протистояли кличківським тітушкам з благоустрою, щоб захистити майно місцевих мешканців та недопустити незаконну забудову, найманці Кличка жорстко (до втрати свідомості) побили народного депутата Юрія Левченка (ще й впритул кілька разів в очі балон розпилили, у нього тепер підозра на опік). Щойно відвіз його до лікарні», – написав Кутняк.

І Левченко, і Кутняк є представниками політичної партії «Свобода».

XS
SM
MD
LG