Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок обстрілу селища на Луганщині зруйновані 2 будинки, ще 6 пошкоджені – штаб


Унаслідок обстрілу селища Лоскутівка, що в Попаснянському районі на Луганщині зруйновані два будинки, ще шість пошкоджені, повідомив речник Міністерства оборони України. Він зазначив, що інцидент трапився близько 1 години ночі 8 травня.

«У результаті обстрілу в житлові будинки на вулицях Первомайська та Харківська влучило щонайменше 10 артилерійських снарядів калібру 152 мм. На щастя, обійшлося без постраждалих. Проте внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід, водовід та лінії електропередач, 2 будинки повністю зруйновані, а ще 6 зазнали суттєвих пошкоджень», – сказав речник.

Він зазначив, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 258 Кримінального кодексу України («терористичний акт»).

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської анексії Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати лише російські «добровольці». За даними ООН, за час конфлікту загинули понад 10 тисяч людей.

НА ЦЮ Ж ТЕМУ:

Штаб: п’ятеро українських військових постраждали на Донбасі 8 травня

XS
SM
MD
LG