Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: на Донбасі бойовики використовують танки, поранений військовий


Штаб Операції об’єднаних сил заявляє, що на Донбасі підтримувані Росією бойовики використовують танки, поранений український військовий.

Як повідомляє прес-центр штабу, на Луганщині бойовики обстрілювали позиції українських військових біля населеного пункту Кримське із гранатометів, а біля Новотошківського – з танку.

Втрат серед українських військових через ці обстріли немає, додають у штабі.

Крім того, на Донеччині Луганське сепаратисти обстрілювали з гранатометів, стрілецької зброї і 82-міліметрових мінометів, поранений український військовий, повідомляють у прес-центрі.

У свою чергу, бойовики з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових у проведенні сьогодні шести обстрілів з танку по Докучаєвську.

Штаб Операції об’єднаних сил повідомив, що 28 червня на Донбасі через обстріл із артилерії загинули четверо українських військових.

Читайте також: У Мінську домовилися про чергове припинення вогню на Донбасі

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської анексії Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати лише російські «добровольці». За даними ООН, за час конфлікту загинули понад 10 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG