Доступність посилання

ТОП новини

Понад мільйон гривень заробив прокурор Кулик за час розслідування проти нього – #Точно


Колишній військовий прокурор сил АТО, а нині заступник начальника департаменту міжнародно-правового співробітництва Генеральної прокуратури України Костянтин Кулик за час розслідування проти нього про ймовірне незаконне збагачення офіційно заробив в органах прокуратури 1 240 394 гривні. Така інформація міститься в паперових деклараціях, а також на офіційному веб-порталі електронних декларацій, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Справа щодо прокурора Костянтина Кулика була порушена у грудні 2015 року через підозру в незаконному збагаченні. Вже у жовтні 2016 року Кулику висунули обвинувачення у справі про незаконне збагачення. Досі триває судовий розгляд.

За 2016 рік тоді ще військовий прокурор Кулик задекларував 479 450 гривень доходу. Пізніше генпрокурор України Юрій Луценко, незважаючи на кримінальну справу, перевів Кулика до департаменту міжнародно-правового співробітництва ГПУ.

На новій посаді за минулий рік прокурор отримав 648 466 гривень доходу.

Уже в лютому цього року Костянтин Кулик вніс у декларацію ще 112 478 гривень доходу.

За даними НАБУ, з 2011 до 2015 року, перебуваючи на службі в органах прокуратури, Кулик отримав прибуток у понад 1 мільйон 670 тисяч гривень. Водночас, повідомляє НАБУ, в цей же період витрати Костянтина Кулика перевищили його дохід на 2,6 мільйона гривень і склали близько 3,4 мільйона.

XS
SM
MD
LG