Доступність посилання

ТОП новини

Поліція збільшує кількість патрулів через смертельні аварії – Аброськін


ДТП у Києві 24 липня 2018 року – автомобіль «Хаммер» насмерть збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході
ДТП у Києві 24 липня 2018 року – автомобіль «Хаммер» насмерть збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході

Національна поліція через смертельні аварії на 10% збільшує кількість патрулів на автошляхах. Про це 25 липня на нараді під головуванням прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана заявив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

«З урахуванням аварійності розроблені детальні розрахунки додаткових сил і засобів реалізації ефективного нагляду за дорожнім рухом. Додатково буде залучено 54 екіпажі управління патрульної поліції та 114 груп. Загалом до забезпечення безпеки на автошляхах щодобово залучаються 540 екіпажів поліції», – повідомив В’ячеслав Аброськін.

З 20 липня в Україні сталося кілька масштабних смертельних аварій. Лише в двох аваріях, які сталися в один день, минулої п’ятниці, на Житомирщині загинули 10 осіб, на Миколаївщині – 5, загалом 22 травмованих.

У Києві 24 липня вдень біля станції метро «Дорогожичі» зіткнулися два автомобілі і збили чотирьох пішоходів на тротуарі, один з яких загинув. На бульварі Лесі Українки на пішохідному переході ввечері того ж дня авто смертельно травмувало 10-річну дитину.

XS
SM
MD
LG