Доступність посилання

ТОП новини

Вознесенськ: наслідки обстрілів, знищені мости та вагони-рефрижератори для загиблих російських солдатів (фотогалерея)

На початку березня російським військам вдалося просунутися біля міста Вознесенськ Миколаївської області, що на Таврійському напрямку. Тоді радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що ЗСУ зупинили солдатів РФ, у Вознесенську тривали бої, і «всі спроби противника просунутися безпосередньо в бік Миколаєва були відбиті». Пізніше Генштаб ЗСУ повідомляв про те, що українські сили стримують російських військових на півдні у напрямку Вознесенська, а також Кривого Рогу, Нововоронцовки та Миколаєва.

Внаслідок обстрілів у Вознесенську та на його околицях були пошкоджені будівлі, в тому числі житлові будинки. Район Болгарка зараз майже відрізаний від решти міста: автомобільний міст (як і залізничний) підірвали, коли до нього підійшла російська військова техніка. На вознесенському вокзалі стоять вагони-рефрижератори, куди вантажать тіла загиблих військових армії РФ: як повідомили у міськраді, їх планують відправити до Росії.

Зображення 16x9

Михайло Штекель

Журналіст. Працюю в медіа-сфері з перервами із 2003 року. В 2013 році спробував переїхати з рідної Одеси до Києва, писав про Революцію гідності, анексію Криму і знімав війну на Донбасі. У 2017-му повернувся до Одеси – міста непростого, але вкрай цікавого. Навчався на філософському факультеті, тому маю слабкість до довгих текстів. На Радіо Свобода працюю з 2014 року. Пишу, фотографую, знімаю, спілкуюсь із людьми.

XS
SM
MD
LG