Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єра вистави «Хлібне перемир’я» за п’єсою Сергія Жадана відбулася у Києві – фоторепортаж

Вистава «Хлібне перемир'я» розповідає про життя людей з «сірої зони» улітку 2014 року. У братів Толіка та Антона померла мати. Поховати її вони не мають можливості, бо єдиним сполученням із центром був міст, який знищили.

«Хлібне перемир'я» про смерть близьких, про війну не лише на Донбасі, але й у самих людях.

На прем'єрі вистави був і автор п'єси Сергій Жадан. «У мене позитивні враження. Було дуже цікаво дивитися на результат роботи і режисера, і композитора, і взагалі всього акторського колективу, – зазначає він. – Чесно кажучи, не знав чого очікувати, бо зі Стасом Жирковим працюємо вперше. Тим більше було цікаво подивитися на результат. Там є кілька моментів, що відрізняються від п'єси. По-перше, вони зробили більш виразною одну сюжетну лінію, якою немає в п'єсі. По-друге, ввели кілька уривків із моїх інших творів і змінили фінал. Але я до цього з великим розуміння поставився. Більше того, ми домовилися допрацювати ці текстові вставки, які вони зробили, щоб я їх сам дописав».

Зображення 16x9

Ольга Модіна

Журналістка проєкту Радіо Свобода «Донбас.Реалії». У 2012 році закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «журналістика». До команди Радіо Свобода долучилася у 2018 році. Висвітлюю теми, пов’язані з окупацією Донбасу. Цікавлюся спортом та кіно.

Зображення 16x9

Сергій Нужненко

Репортажний фотограф. Фотокореспондент Радіо Свобода з 2016 року.

instagram.com/serhii_nuzhnenko

XS
SM
MD
LG