Доступність посилання

ТОП новини

Атака по Умані і Дніпру. ПАРЄ визнала депортацію дітей геноцидом. «Антитіла» анонсували концерт у Криму


  • Російські сили після тривалої перерви знову масовано обстріляли міста України. Ракета влучила в багатоповерхівку в Умані Черкаської області. В Дніпрі вже повідомили про загиблих. Вибухи чули також в Києві та області. Що відомо станом на зараз?
  • Дії Росії проти України вперше визнали «геноцидом». У новій резолюції Парламентська асамблея Ради Європи так охарактеризувала депортацію українців з окупованих Росією територій. А також визнала Білорусь і Лукашенка причетними до дій Кремля. На що це впливає – говоримо з представницею делегації України в ПАРЄ.
  • Очікування від контрнаступу дещо «перегріті», а завершення війни дипломатичним шляхом можливе, але не за президентства Путіна. Про що свідчать ці заяви міністра оборони України? Та чи можна вірити західним посадовцям які запевняють, що Україна вже готова до контрнаступу і має необхідну зброю?
  • Ялта. Стадіон Авангард. Український гурт «Антитіла» анонсував концерт у Криму. Квитки вже можна придбати на 23 серпня наступного року. Таке оголошення – піар чи віра в ЗСУ? Чи купують українці квитки на цей концерт та яка мета такого анонсу? Запитаємо у фронтмена гурту Тараса Тополі.

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» на @Радіо Свобода:

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG