Доступність посилання

ТОП новини

Дрони летять на Москву в час нового загострення в Бахмуті


  • На Бахмутському напрямку ситуація загострюється. Про це попереджають в Міноборони України. Позиції переходять з рук в руки по кілька разів на добу. В самому місті російські сили ведуть щільний вогонь, щоб зірвати логістику ЗСУ. В той же час на Таврійському напрямку українські військові продовжують просування вперед. Про ситуацію на фронті говоримо з військовими.
  • Російські провоєнні блогери занепокоєні, що українські сили здатні форсувати Дніпро і просять в російських чиновників привезти для російської армії човни. Тим часом в Підмосков'я прилетіли дрони. Горять будинки, а аеропорт Внуково закривали через загрозу з повітря. Чи будуть українські сили форсувати Дніпро, яка ситуація з українським контрнаступом та що за дрони летять на Москву? Говоримо з військовим експертом.
  • В Гаазі запрацював Міжнародний центр з переслідування злочинів агресії Росії в Україні. Там кажуть, це перший крок до трибуналу за злочини агресії. Як буде працювати цей центр та чи допоможе він притягнути до відповідальності воєнних злочинців? Говоримо далі.
  • Прямо з лікарняної палати. Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі вперше за останні пів року взяв участь у судовому засіданні онлайн. І показав, в якому перебуває стані. Українська влада закликає Грузію повернути його в Україну та викликала посла на «жорстку розмову». Чи прислухаються в Грузії до українського президента? Чи є у цій справі російський слід. Так як ситуація із Саакашвілі позначиться на стосунках Грузії та України?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» на @Радіо Свобода:

XS
SM
MD
LG