Доступність посилання

ТОП новини

Адвокат Дінзе – про пребіг засідання у справі фрілансера Єсипенка (відео)


Адвокат Дінзе – про пребіг засідання у справі фрілансера Єсипенка (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:53 0:00

Ув'язнений в окупованому Криму фрілансер Крим.Реалії, проєкту Радіо Свобода, Владислав Єсипенко заявив у суді, що один із допитуваних свідків звинувачення його обмовляє. Про це після засідання в районному суді Сімферополя, підпорядкованому Росії, повідомив його адвокат Дмитро Дінзе.

За його інформацією, під час засідання були допитані два представника громадськості, які виступали в якості понятих при проведенні двох оперативно-розшукових заходів щодо Єсипенко. Один із них заперечував, що на ділянку місцевості, де нібито Єсипенко діставав зі схрону гранату, підсудного привезли з мішком на голові і в навушниках. Однак Владислав Єсипенко заявив, що «свідок каже неправду».

Крім того, адвокат Дмитро Дінзе підкреслив, що «обидва представники громадськості виглядали заздалегідь підготовленими до допиту в суді – добре пам'ятали ключові обставини, а також використовували професійні юридичні терміни». За словами Дінзе, їх показання разюче відрізняються від результатів допиту двох попередніх понятих, які в суді переважно повідомляли, що «нічого не пам'ятають». Наступне засідання суду у справі заарештованого в Криму Владислава Єсипенко відбудеться 12 жовтня.
XS
SM
MD
LG