Доступність посилання

ТОП новини

Замах на Зеленського як подарунок на інавгурацію Путіну: подробиці про арешти в УДО


Крім Зеленського, повідомили в СБУ, у планах агентів було вбивство голови СБУ Малюка та керівника ГУР Буданова
Крім Зеленського, повідомили в СБУ, у планах агентів було вбивство голови СБУ Малюка та керівника ГУР Буданова
  • Замах на Зеленського як подарунок на інавгурацію Путіну

СБУ заявляє, що викрила п’ятьох агентів ФСБ, які нібито готували вбивство президента України Зеленського.

За повідомленням, контррозвідка та слідчі СБУ викрили плани Росії ліквідувати президента Володимира Зеленського та інших представників військово-політичного керівництва країни.

СБУ цитує Малюка: це мав бути подарунок Путіну в день інавгурації.

«Реалізувати плани мала агентурна мережа, яку завчасно викрила Служба безпеки України за сприяння керівництва Управління державної охорони. До складу мережі, діяльність якої ФСБ курувала з Москви, входили двоє полковників УДО, які «зливали» секретну інформацію РФ», – заявляє пресслужба СБУ.

Серед завдань агентурної мережі ФСБ був пошук військових, наближених до охорони президента, які могли б взяти його в заручники і згодом вбити. Також планувалася ліквідація, поміж інших, голови СБУ Василя Малюка, очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова. Зокрема, Буданова нібито планували ліквідувати перед Великоднем ударом ракетами й дроном за даними від завербованого агента.

За повідомленнями СБУ, затримали двох полковників Управління Держохорони. СБУ цитує Малюка: це мав бути подарунок Путіну в день інавгурації.

  • Часів Яр під загрозою. Яка ситуація на фронті?

Фронт: Росія заявляє про захоплення Очеретиного. Чи реальне захоплення Часового Яру? чи може армія РФ вийти на Покровськ?

  • В Росії Путін вшосте вступив...

А також: на що Путіна благословили у РФ в день його інавгурації? Чому Європа відправила своїх представників на цю церемонію? та про що домовляються із очільником Китаю під час його європейського турне?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG