Ракетний удар по Чаплиному: загинуло подружжя переселенців з Донеччини, які на авто проїжджали повз

За даними ДСНС, їхню дитину вибуховою хвилею викинуло на дорогу, де її знайшли й шпиталізували. Фото ілюстративне

Через обстріл селища Чаплиного на Дніпропетровщині 24 серпня загинуло подружжя переселенців з Донецької області, які на автівці проїжджали повз залізничну станцію в момент удару. Про це розповів представник управління ДСНС в Дніпропетровській області Андрій Журавльов.

За його словами, їхню дитину вибуховою хвилею викинуло на дорогу, де її знайшли й шпиталізували.

«Батьки загинули. Дитина 2005 року народження була викинута на автошлях, де її знайшов голова територіальної громади. І він передав до швидкої медичної допомоги», – сказав Андрій Журавльов.

Також після удару по станції сталися пожежі у п’ятьох пасажирських вагонах. Провідницю знайшли за 50 метрів, вона отримала травми. Жінку шпиталізували.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Блінкен назвав звірством ракетний удар Росії по Чаплиному

За даними ДСНС, загалом удень 24 серпня армія РФ випустила по Чаплиному вісім реактивних снарядів «Смерч» та «Іскандер». У селищі повністю зруйновані два приватні будинки, ще 30 пошкоджені. Також були пошкоджені 35 господарчих споруд, згорів автомобіль, ще три ушкоджені. Постраждала будівля Укрпошти. Пошуково-рятувальні роботи завершені, сказав представник ДСНС.

Загалом через ракетний удар РФ по селищу Чаплиному на Дніпропетровщині 24 серпня загинули 25 людей, ще 31 людина зазнала поранення.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Прокуратура: Росія при ударі по Чаплиному використала РСЗВ «Смерч», С-300, «Іскандер»