Обстріл Станиці Луганської: у трьох працівників дитсадка – контузія

Раніше повідомляли про двох постраждалих співробітників

Внаслідок обстрілу дитячого садка у Станиці Луганській з боку підтримуваних Росією бойовиків вранці 17 лютого постраждали дві жінки і один чоловік, загалом у закладі під час обстрілу перебували 20 дітей і 18 працівників, повідомило оперативно-тактичне угруповання «Північ», у межах відповідальності якого стався обстріл.

Обстріл стався близько 9:00 і вівся з важкого озброєння, йдеться в повідомленні.

«В результаті атаки окупантів постраждали троє працівників дитячого садочку – дві жінки і чоловік отримали контузії. Вихованці садочка, на щастя, залишилися неушкодженими. На час провокації з боку НЗФ в закладі було 20 дітей та 18 працівників, яких евакуювали», – йдеться в повідомленні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Жителі околиць Донецька заявляють, що зранку чули роботу важкої артилерії

За даними ОТУ «Північ», внаслідок обстрілу половина населеного пункту залишилася без електропостачання.

«Та на цьому провокації ворога не завершилися. ЗМІ ОРЛО, зокрема телеграм-канали так званих «Сводок ополчєнія», розповсюдили фото та відео зі зруйнованого окупантами ж дитсадка, підкріпивши їх псевдозвинуваченнями в бік Збройних сил України», – йдеться в повідомленні.

В «Укрзалізниці» раніше повідомили, що під час артобстрілу з непідконтрольної владі України території зазнало пошкоджень локомотивне депо Кіндрашівська-Нова.

«За попередньою інформацією, працівники структурних підрозділів Донецької залізниці не постраждали. Внаслідок артобстрілу були пошкоджені шибки вікон локомотивного депо та діючий локомотив. Також було частково зруйновано склад на території локомотивного депо», – йдеться в повідомленні.

За даними УЗ, інформація щодо руху поїздів та можливих обмежень буде уточнена.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Обстріл локомотивного депо на Луганщині: в УЗ кажуть, що працівники не постраждали