Актору Кевіну Спейсі офіційно висунули звинувачення в домаганні

Якщо вина актора Кевіна Спейсі буде доведена, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі

Суд в США 7 січня висунув офіційні звинувачення актору Кевіну Спейсі у справі про домагання до 18-річного підлітка. За словами адвокатів актора, свою вину він не визнає.

Суддя заборонив Спейсі контактувати з юнаком, який висунув обвинувачення.

Наступне засідання у справі має відбутися 4 березня.

Спейсі звинувачують в непристойній поведінці. У 2016 році він нібито домагався до 18-річного працівника бару. Якщо вина актора буде доведена, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Your browser doesn’t support HTML5

«Картковий будиночок» розвалюється через сексуальний скандал (відео)

Спейсі став причиною великого скандалу в американській кіноіндустрії в жовтні 2017 року. Тоді актор Ентоні Репп в інтерв’ю порталу BuzzFeed звинуватив його в сексуальних домаганнях. За словами Реппа, інцидент стався в 1986 році, коли йому було 14 років після вечірки вдома у Спейсі. Сам Спейсі спочатку заявив, що не пам’ятає такого випадку, а потім зізнався, що він – гей.

Після цього ще близько 30 чоловіків заявили, що актор до них приставав, а сам Спейсі добровільно був поміщений в лікарню, щоб пройти курс психологічної допомоги і лікування від алкоголізму. Netflix після звинувачень на адресу Спейсі «вбив» його персонажа в телесеріалі «Картковий будиночок» і закрив телешоу. Останній фільм Спейсі, Billionaire Boys Club, який він зняв ще до звинувачень в сексуальному насильстві, провалився в прокаті.